Wednesday, November 30, 2016

BAWAL PUCCI QAISARA BY HANAMI

Ada tak kat sini peminat PUCCI? Hihi.. BAWAL PUCCI QAISARA ni menggunakan materiah HIGH QUALITY SATIN PUCCI tau, dan dijahit dengan jahitan kelim yang sangat kemas.
Boleh digayakan dengan pelbagai cara dan kombinasi warnanya sangat menarik. Jadi, anda akan tampil lebih anggun dan elegan.












Ukuran : Bidang 48 (1.2m x 1.2m)
Material : High Quality Satin Pucci
Design : Bawal
Serlahkan kelainan diri anda dengan BAWAL PUCCI QAISARA.. <3 
Stok adalah limited, jadi siapa cepat dia yang dapat.. :D

Harga
1 pcs : RM 42 ( exclude postage ) 
Combo 2 pcs : RM 80 ( exclude postage )

Whatsapp "QAISARA" to 010 901 8101





Tuesday, November 29, 2016

FLASH SALE BY ESCARVES

~ STICKY POST ~

Tu dia.. Ada flash sale sempena gaji.. Di kala semua barang naik, ESCARVES turunkan harga oiii.. Mana nak dapat.. Jadi cepat-cepat ambil peluang, sale sehingga 29hb Nov sahaja.. 7 hari ja ni, skang dah berbaki lagi 6 hari.. 


Nak tengok pilihan design/kaler bagi Pua Kumbu, boleh klik kat Design A, Design B, Design C, dan Design D.

Untuk Nayla 1.0 dan Nayla 2.0






Untuk  lihat close up Mika Printed, boleh klik di Instant Shawl Mika Printed



Untuk gambar yang close up, boleh whatsapp/telegram 010 901 8101.

Sebelum tu admin nak bagitau, bagi 5 follower blogshop Modesty Closet yang membuat pesanan terawal, dengan minimum pembelian 3 helai instant shawl Escarves (boleh campur) akan mendapat FREE POSTAGE.. 

Ya, admin ulangi free postage untuk 5 orang yang terawal. Apa lagi, ambil telefon dan whatsapp "FLASH SALE" ke 010 901 8101

Monday, November 28, 2016

PENANGAN FLASH SALE.. TQ CUSTOMER MODESTY CLOSET!

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah..

Syukur ke hadrat Ilahi di atas segala nikmat, rahmat dan rezeki yang dikurniakan kepada kita.

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua pembaca blogshop Modesty Closet. Harini admin nak share rasa syukur alhamdulillah di atas sambutan dan kepercayaan para pembaca Modesty Closet kerana membeli-belah di Modesty Closet.

Terima kasih buat semua customer MC, diharapkan berpuas hati dengan layan MC dan semestinya menyukai hijab-hijab yang dibeli dari MC.

Semestinya hijab yang terbaik MC sediakan.. 😍 


Instant shawl yang bakal terobang pada hari ni mencari yang sudah tak sabar untuk bergaya dengan tudung yang comey lotey ni..

Semoga selamat sampai kepada pemilik-pemiliknya. Terima kasih kerana membeli-belah dengan Modesty Closet.

Terimalah serangkap pantun dari MC sebagai tanda penghargaan..

Terima kasih daun keladi
Next time boleh order lagi.. πŸ˜†


Sunday, November 27, 2016

INSTANT SHAWL NAYLA 1.0 BY ESCARVES

KEISTIMEWAAN INSTANT SHAWL NAYLA 1.0 BY ESCARVES

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Terdapat banyak pilihan warna yang menarik dan candy, sesuai dipadankan dengan semua jenis baju, baik baju yang bercorak mahupun yang plain.

🌼Awning soft cotton anti tembam
🌼 Body shawl dijahit sekali dengan awning, penyelesaian masalah kepada awning selalu hilang
🌼Leher dicover oleh awning yang panjang hingga ke garisan dada
🌼Cut cost beli brooch, sarung...sarung...siap
🌼Labuh shawl sekata, depan dan belakang mengikut syariat
🌼Labuh bidang 60 (2.0 x 0.8 meter)
🌼Kelabuhan boleh di adjust mengikut keselesaan si pemakai








Harga normal RM59. Tetapi sekarang ni ada harga promosi sempena penghabisan stok, hanya RM55 sahaja.. Hanya tinggal beberapa helai sahaja lagi, dah habis takde dah restock.. 

Whatsapp "NAYLA 1.0" to 010 901 8101